www.allstarbasket.gr

Το κλειστό της Μύρινας “Νίκος Σαμαράς” είναι απόλυτα έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα για την Basket League και είναι το “στολίδι” της Λήμνου. Δείτε τις φωτογραφίες.

 

Με δωρεά της οικογένειας Μπούμπουρα και τις εργασίες των τελευταίων μηνών άλλαξε τελείως μορφή και πλέον είναι ένα σύγχρονο κλειστό χωρητικότητας 1260 ατόμων, όπου μπορεί να γίνει αγώνας της μεγάλης κατηγορίας όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και των αποδυτηρίων που είναι καινούργια.

www.allstarbasket.gr

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

www.allstarbasket.gr

To γήπεδο έχει δημιουργηθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα ενώ στο κομμάτι της ασφάλειας πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η αθλητική νομοθεσία.

www.allstarbasket.gr

Διαθέτει κλειστό κύκλωμα ασφαλείας (CCTV), ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου και ηλεκτρονικό εισιτήριο (που σημαίνει ότι ο κάτοχος θα πρέπει να βρίσκεται στον αριθμό θέσης που αναγράφει το εισιτήριο του ενώ θα υπάρχει παρουσία ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης (security). Αξίζει να σημειωθεί πώς το κλειστό “Νίκος Σαμαράς” πλέον μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο αγώνες της Basket League αλλά και αναμετρήσεις ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα αποδυτήρια του Ήφαιστου

 

www.allstarbasket.gr