allstarbasket.gr

Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ νίκησε το Σάββατο στην Τρίπολη τη Δωδεκάνησο με 57-33 και κατέκτησε το Super Cup που διοργάνωσε η ΟΣΕΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός, νταμπλούχος στο μπάσκετ με Αμαξίδιο την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, έφτασε στον τίτλο στο κλειστό της Τρίπολης, στον πρώτο επίσημο αγώνα για τη νέα σεζόν, στο μπάσκετ με Αμαξίδιο στην Ελλάδα.

Ήταν καλύτερος από την αρχή του αγώνα, δημιούργησε διαφορά από την πρώτη περίοδο κι έφτασε στο +30, 57-27 λίγο πριν από τη λήξη.

Πανηγύρισε δε στο τέλος, την απονομή, με τους φίλους του που τον στήριξαν και σε αυτόν τον αγώνα, δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα.

 

Άξιοι συγχαρητηρίων, όμως, είναι οι παίκτες και των δύο ομάδων που βάζουν το δικό τους λιθαράκι στην αύξηση της δημοφιλίας του μπάσκετ με Αμαξίδιο στην Ελλάδα.

Tα δεκάλεπτα: 18-5, 28-13, 44-19, 57-33

Διαιτητές: Μπίκας, Αθανασόπουλος Κ., Αθανασόπουλος Τ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑμεΑ (Γκανάς-Χρόνης): Χριστόφορος, Χρονοπούλου, Μαρτσάκης 26, Μιχαλοπούλου, Αχμέντ 10, Νέλσον 12, Κοντογιάννης 3, Δίτσης 6.

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μποσγανάς): Λουκάς, Μιχαήλου 8, Χαμαντί 12 (1), Αχμάντ 2, Χατζηδημητρίου Μ. 2, Χατζηδημητρίου Λ. 2, Χατζηκαντής, Λυκοπάντης 2, Μαλωνάς, Γιουρκάν 5.