Ρεάλ Χίμκι

Η Χίμκι Μόσχας ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να αναμετρηθεί με την αήττητη Ρεάλ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague, δίχως το μεγάλο της “όπλο”, τον Αλεξέι Σβεντ. Το παιχνίδι ήταν πολύ ανταγωνιστικό, αλλά στο τέλος νικήτρια αναδείχθηκε η Ρεάλ με 79-74.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο να έχει υποδειγματική αμυντική λειτουργία και να εκμεταλλεύεται την απουσία του Σβεντ, κρατώντας τη Χίμκι στους 12 πόντους στα πρώτα 10 λεπτά.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, βγάζοντας τα επιθετικά plays που ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως αμυντικά δεν βελτίωσαν τις επιδόσεις τους. Το ημίχρονο βρήκε τη Ρεάλ στο +6, με το 41-35.

Βέβαια, η Χίμκι ήταν αποφασισμένη να βάλει “δύσκολα” στους Μαδριλένους, κυριάρχησε στα ριμπάουντ και κέρδιζε συνεχώς δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, μειώνοντας στο τέλος της τρίτης περιόδου στον ένα πόντο!

Η τελευταία περίοδος είχε πολύ σασπένς, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνει πολύ δυναμικά  και να παίρνει μια διαφορά, με τη Χίμκι να μην τα παρατά ως το τέλος. Όμως, η βασίλισσα τελικά επικράτησε διατηρώντας το σερί της.

Πρωταγωνιστής για την Ρεάλ που έφτασε στο 7-0 ρεκόρ, ήταν ο Κάρολ με 15 πόντους, ενώ για την Χίμκι Μόσχας που έχει μόλις μια νίκη σε επτά αγώνες, ο Τόνι Κρόκερ ξεχώρισε με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 41-35, 56-55, 79-74

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Κοζέρ 13, Ράντολφ 9, Φερνάντεθ 5, Καμπάτσο 10 , Ρέγιες, Αγιόν 8, Κάρολ 15, Ταβάρες 5, Γιουλ 6, Πρέπελιτς, Ντεκ 7, Τέιλορ 1.

ΧΙΜΚΙ ΜΟΣΧΑΣ (Μπαρτζώκας): Μποστ 8, Κρόκερ 16, Βιάλτσεβ, Ζάιτσεβ 1, Μάρκοβιτς 2, Γκιλ 16, Ζούμπκοβ 4, Τζένκινς 2, Τόμας 13, Μίκι 12.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Δείτε επίσης:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE