Παναθηναϊκός

Το ματς του Κολοσσού Ρόδου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αναβλήθηκε, με την επιτροπή του πρωταθλήματος να δέχεται το αίτημα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέθεσε αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον Κολοσσό (26/11, 15:00), λόγω της γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί έξι παίκτες της ομάδας.

Τελικά αυτό έγινε δεκτό, μετά την έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής πρωταθλήματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η απόφαση της επιτροπής βρήκε την αποστολή των “πρασίνων” στο αεροδρόμιο, η οποία θα επιστρέψει στη βάση της και θα οριστεί νέα ημερομηνία για τον αγώνα.

Νωρίτερα, οι “πράσινοι” προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ δίχως τους Τζέιμς Γκιστ, Νικ Καλάθη, Ντίνο Μήτογλου, Ίαν Βουγιούκα, Ντεσόν Τόμας και Στεφάν Λάσμε. Οι πέντε πρώτοι είναι στο νοσοκομείο “Υγεία” με ιογενή γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Λάσμε παραμένει κλινήρης με τα ίδια συμπτώματα.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Ο αγώνας Κολοσσός H Hotels – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ της 7ης αγωνιστικής της Betshop Basket League, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Δευτέρα 26/11, δεν θα πραγματοποιηθεί για λόγους ανωτέρας βίας.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω.