Μήτρου-Λονγκ

Συνεχίζεται η αναζήτηση του γκαρντ που θα δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό με τον Ντέιβιντ Μπλατ να κοιτάζει και την περίπτωση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Αν και στον Ολυμπιακό να έχουν σε πρώτο πλάνο τον Τζόρνταν Λόιντ, που αγωνίζεται στη θυγατρική ομάδα των Τορόντο Ράπτορς, Ράπτορς 905, η αναζήτηση του παίκτη για τη θέση των γκαρντ δεν σταματάει.

Έτσι το βλέμμα του Ντέιβιντ Μπλατ έχει στραφεί εκ νέου στην G League, αυτή τη φορά για χάρη του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, με τον Ελληνοκαναδό γκαρντ να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων”.

Ο Μήτρου-Λονγκ αγωνίζεται στους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, θυγατρική ομάδα των Γιούτα Τζαζ και λόγω των τελευταίων εξαιρετικών εμφανίσεών του οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του. Άλλωστε έχει ελληνική υπηκοότητα και δεν θα καταλάβει θέση ξένου εφόσον αποκτηθεί!

Να θυμίσουμε ότι ο General Manager, Ντένις Λίντσι, και ο Διευθυντής Διεθνούς σκάουτινγκ, Ρίτσαρντ Σμιθ, των Γιούτα Τζαζ βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο τις προπονήσεις των “ερυθρόλευκων” όσο και το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο 25χρονος γκαρντ τη φετινή χρονιά έχει 18.6 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ σε 33.1 λεπτά συμμετοχής, ενώ αποκορύφωμα ήταν οι 37 πόντοι του απέναντι στους Βάλεϊ Βάιπερς.

Δείτε τους 37 πόντους του Μήτρου-Λονγκ: