Κολοσσός - Ολυμπιακός

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Κούρο Σεγκούρα, σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αρχικά ο Ισπανός είπε: “Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου, που κατάφεραν να ξεπεράσουν κι αυτήν την υποχρεωτική αγωνιστική αργία για περίπου 20 μέρες. Παρ’ όλα αυτά μπορέσαμε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Final-4. Θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το Περιστέρι, το οποίο διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα”.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο γιος του κατέκτησε το Πανελλήνιο Εφήβων με τα χρώματα του Ολυμπιακού, απάντησε: “Ο γιος μου ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία του χρονιά στην εφηβική ομάδα μετά από τρία χρόνια. Κατέκτησε το πρωτάθλημα, φεύγει ευχαριστημένος και θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή”.

Αναφορικά με το επαγγελματικό του μέλλον, ο Σεγκούρα ήταν ξεκάθαρος: “Αν δεν υπάρξει κάτι περίεργο, το συμβόλαιό μου είναι 1+1 οπότε φυσικά θα παραμείνω”.

Ερωτηθείς αν ο Κολοσσός θα καταφέρει να παίξει στην Ευρώπη του χρόνου, τόνισε: “Μακάρι να μπορέσει να συμμετάσχει ο Κολοσσός και την επόμενη χρονιά. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους και όσους μας έχουν συμπαρασταθεί. Είναι μαζί μας κι ο δήμος της Ρόδου, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει στην επέκταση της χωρητικότητας του γηπέδου. Εμείς προσκαλούμε από τώρα τους φιλάθλους να έρθουν και στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με το Περιστέρι“.

Δείτε τις δηλώσεις του κόουτς Σεγκούρα: