allstarbasket.gr

Για τη νοοτροπία που πρέπει να έχει σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα η ομάδα του, μίλησε ο Αϊζάια Κάναν, έπειτα από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ την Τετάρτη, ενώ ρωτήθηκε και για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον ημιτελικό του Final-4 της EuroLeague.

Αρχικά για τον αγώνα με την ΑΕΚ είπε:

“Πρέπει να ξεκινάμε με καλύτερη νοοτροπία. Στο δεύτερο ημίχρονο εστιάσαμε σε όσα που έπρεπε να κάνουμε, παίξαμε πιο σκληρά και κερδίσαμε. Είναι τα play off και έτσι πρέπει να κάνουμε.

Τώρα έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και δεν επιτρέπεται να κάνουμε τα ίδια λάθη με σήμερα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε ολόκληρο το παιχνίδι”.

Και συνέχισε, μιλώντας για τον ημιτελικό του Final Four κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης:

“Πρώτα πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο στα play off και μετά θα δούμε το Final Four. Θα είμαστε έτοιμοι. Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα και τι περιμένω και εγώ από τον εαυτό μου, θα είμαι έτοιμος”.

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχει και ζήτημα εκδίκησης, από τον περσινό τελικό, ο Κάνααν είπε:

“Δεν το βλέπω ως ένα παιχνίδι εκδίκησης απέναντι στη Ρεάλ. Όσοι ήμασταν και πέρσι στην ομάδα θα μπούμε στον αγώνα με λίγο παραπάνω κίνητρο.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν κάνουμε αυτά που πρέπει και μείνουμε μαζί για 40 λεπτά, μου αρέσουν οι πιθανότητες που έχουμε απέναντι σε οποιονδήποτε”.

Δείτε όσα είπε ο Αμερικανός στο πιο κάτω video: