Σπανούλης
www.HZphotography.gr

Σκοπός του Περιστερίου είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη.

Αρχικά, ο τεχνικός της ομάδας της δυτικής Αττικής αναφέρθηκε στο νικητήριο Game 2 της Ρόδου: “Δεν πιστεύω ότι μας έβαλε πιο δύσκολα ο Κολοσσός. Είναι μια σπουδαία ομάδα, αυτό είπα και στον κόουτς Σεγκούρα, ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος, βγήκαν έκτοι, έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, σύγχρονο. Ξέρουμε ότι μέσα εδώ είναι πολύ καλύτερη ομάδα, έχουν παίκτες με προσωπικότητα, είναι καλά οργανωμένοι.

Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στην άμυνα. Τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο που παίξαμε εξαιρετικά. Μιλήσαμε με τα παιδιά στο ημίχρονο και είπαμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν είναι αυτό το στυλ παιχνιδιού που διδάσκουμε εννέα μήνες. Στο δεύτερο μέρος και στις δύο άκρες του παρκέ ήμασταν εξαιρετικοί.

Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, αλλά καταφέραμε λόγω της ποιότητας και της προσωπικότητάς μας να κερδίσουμε. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα δούμε το Final-4 και θα ετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό“.

Κληθείς να σχολιάσει ότι πολλά παιδιά μετέφεραν ευχές για την Εθνική Ελλάδας, ο Σπανούλης απάντησε: “Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ότι τα παιδιά όλα καταλαβαίνουν από μικρή ηλικία τι σημαίνει Εθνική ομάδα. Όπως καταλάβαμε κι εμείς από πολύ μικροί στην εποχή του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Χριστοδούλου, του Φασούλα και των άλλων παιδιών. Πλησιάζει ο καιρός, θα έρθει η ώρα της. Τώρα το μυαλό μου είναι εδώ στο Περιστέρι πώς θα είμαστε ανταγωνιστικοί και καλοί στα ημιτελικά”.

Δείτε τις δηλώσεις του κόουτς Σπανούλη: