“Αισθάνομαι ότι θα πάρουμε όλα τα τρόπαια φέτος”, δήλωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στη σημερινή (20/5) Media Day του Ολυμπιακού για το Final 4 της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ των “ερυθρολεύκων” δήλωσε αρχικά:

“Πάντα είναι ωραίο να πηγαίνεις στο Final 4. Είμαι από τους τυχερούς παίκτες από την στιγμή που πηγαίνω σε τρίτη σερί διοργάνωση.

Ερχόμαστε ως το αουτσάιντερ και έτσι πρέπει να το προσεγγίσουμε. Η Ρεάλ είναι καλή ομάδα. Νομίζω ότι ανατρέψαμε διαφορά +20 πόντων στην έδρα τους φέτος, το πήγαμε στο -4. Είχαμε έτσι μία ευκαιρία.

Είναι το Final 4, όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό είναι το καλύτερο. Αν είμαστε υγιείς ως ομάδα και είναι όλοι συγκεντρωμένοι, τότε οι πιθανότητες είναι αμέτρητες. Κάθε μέρα έχουμε αυτό στο μυαλό μας. Ελπίζω φέτος η τύχη να είναι με το μέρος μας”.

Για τον εαυτό του και την απόδοση του Ολυμπιακού στις κρίσιμες αναμετρήσεις, είπε:

Δεν ξέρω. Αισθάνομαι ότι είμαι κάποιος που θέλει να νικάει. Μου αρέσει να βγαίνω μπροστά όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Όλα έχουν να κάνουν με την εμπειρία.

Μετά τον τελικό με την Ρεάλ συνειδητοποίησα ότι αν έχεις βρεθεί αρκετές φορές στο Final 4 τότε δεν έχεις τόση πίεση. Πηγαίνοντας έτσι σε τρίτο Final 4 ξέρω τι να περιμένω. Οι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε τέτοιες στιγμές, οπότε είμαι ενθουσιασμένος”.

Για το αν ονειρεύεται το τρόπαιο:

“Αισθάνομαι ότι είναι η χρονιά που θα τα πάρουμε όλα, αλλά είναι η EuroLeague και όλα μπορούν να συμβούν. Δεν θέλω να το γρουσουζέψω. Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα, ο κόουτς είναι συγκεντρωμένος, οπότε είμαι αισιόδοξος.

Ανυπομονώ για το ματς, όπου θα είμαι στον πάγκο και ο κόουτς θα μου μπει να περάσω στο παρκέ”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαρτζώκας: Θα’ ναι φανταστικό να πάρει ο Ολυμπιακός ευρωπαϊκούς τίτλους (pics)

Λαρεντζάκης: Να διεκδικήσουμε τον τίτλο (pics)