Χεζόνια

Στην πίεση που του ασκεί ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ ώστε να παραμείνει, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Μάριος Χεζόνια.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Λούκας Σάεθ, ο Χεζόνια είπε ότι ο Πέρεθ τον… απειλεί, κάθε φορά που τον συναντά, προφανώς αστειευόμενος:

“Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κάθε φορά που με βλέπει.. με απειλεί και μου λέει ότι πρέπει να μείνω εδώ. Το ελπίζω να μείνω. Όλοι εργαζόμαστε για να το κάνουμε έτσι.

Πριν από μήνες είπα ότι αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να είναι η καλύτερη στην ιστορία της EuroLeague. Πραγματικά το σκέφτομαι. Πολλά θα εξαρτηθούν από τους ανθρώπους που εργάζονται για την ανανέωση μου.

Μιλήσαμε με τον Αλμπέρτο Ερέρος, (σσ. αθλητικός διευθυντής του συλλόγου) και με όλους και έχουμε την ίδια σκέψη. Δεν είναι η ώρα να το κάνουμε ή να ενοχλήσουμε την ομάδα με μεμονωμένα πράγματα. Θα έρθει η τέλεια στιγμή.

Είναι σημαντικό να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να αγωνιστούμε, και μετά, ελπίζω, στα καλά νέα. Θα ήθελα να ανανεώσω, αλλά τώρα είναι αντιεπαγγελματικό. Και θα υπάρχει η τέλεια στιγμή για να φτάσουμε εκείνα για τα οποία παλεύουμε και οι δύο πλευρές”.