Με την πρόταση “Ετσι ξεκίνησαν όλα”, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τρεις ημέρες μετά την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν, έδωσε στη δημοσιότητα, την πρώτη επικοινωνία του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σχετικά με τον Τούρκο τεχνικό.

Ο μάνατζερ του Αταμάν, αποκαλύπτει ουσιαστικά ότι η πρώτη επαφή έγινε στις 8 Μαρτίου του 2023, με τον ισχυρό άνδρα των “πρασίνων” να δείχνει ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην πρόταση και να χαρακτηρίζει μάλιστα τον τούρκο τεχνικό “αγαπημένο μου πρόσωπο σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ”.

Το πρώτο λοιπόν μήνυμα του κ. Ραζνάτοβιτς αναφέρει τα εξής: “Μεταξύ μας. Αν αποφασίσεις το καλοκαίρι να κάνει κάτι μεγαλύτερο και πιο δυνατό, τότε Αταμάν. Είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Ελληνικό πόλεμο απ’ ότι Ισπανοί. Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Απλά να γνωρίζεις ότι δεν είναι αδύνατον εάν και εφόσον ενδιαφέρεσαι. Θα εξαρτηθούν πολλά από τα play off της Euroleague”.

Και η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: “Γεια. Ο Αταμάν είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ναι, ενδιαφέρομαι πάρα πολύ. Θα σου τηλεφωνήσω σύντομα γι’ αυτό”.