Καρατζάς

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θόδωρου Καρατζά, πρώτου προέδρου στην ιστορία της ΕΣΑΚ (αργότερα μετονομάστηκε σε ΕΣΑΚΕ), στέλνουν φορείς και ομάδες.

O EΣΑΚΕ εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του Καρατζά, ενώ στους προσεχείς αγώνες της Stoiximan Basket League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του.

Κολοσσός: Καλό ταξίδι πρόεδρε…

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ημέρα πένθους είναι η σημερινή (30/5) για την ελληνική καλαθοσφαίριση καθώς απεβίωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, Θόδωρος Καρατζάς, ο άνθρωπος ο οποίος το 1992 συνέδεσε το όνομά του με το επαγγελματικό μπάσκετ, ως ο πρώτος πρόεδρος του ΕΣΑΚ (νυν ΕΣΑΚΕ).

Ο εκλιπών, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει παράγοντας και στον σύλλογο του Παπάγου, καθοδήγησε την Α1 κατηγορία στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στην ανάπτυξη και την «εκτόξευσή» της.

Το 2001 αποχώρησε από τη θέση του στον ΕΣΑΚΕ, ενώ μερικά χρόνια αργότερα επέστρεψε έχοντας ενεργό ρόλο στον χώρο της καλαθοσφαίρισης ως διοικητικός ηγέτης του Χολαργού.

Το 2019 ανέβαλε την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου την οποία κατείχε μέχρι σήμερα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και ο πρόεδρός της Ευάγγελος Λιόλιος, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Θόδωρου Καρατζά και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Τα συλλυπητήρια του Παναθηναϊκού:

Τα συλλυπητήρια του Ολυμπιακού:

Ημέρα θλίψης η σημερινή για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο πρώτος Πρόεδρος στην ιστορία του ΕΣΑΚ (νυν ΕΣΑΚΕ), Θόδωρος Καραντζάς.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι…

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Περιστερίου:

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θόδωρου Καρατζά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Ο εκλιπών αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές για την καθιέρωση του Επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα, ενώ διετέλεσε πρώτος πρόεδρος της ΕΣΑΚ (μετέπειτα ΕΣΑΚΕ), από το 1992 έως το 2001.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

H συλλυπητήρια ανακοίνωση του Άρη:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Θόδωρου Καρατζά.

Ο εκλιπών έβαλε ένα μεγάλο λίθο στα θεμέλια του επαγγελματικού μπάσκετ, όντας ο πρώτος πρόεδρος αρχικά της ΕΣΑΚ και μετέπειτα του ΕΣΑΚΕ, από το 1992 έως το 2001. Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του Θόδωρου Καρατζά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του Θεόδωρου Καρατζά, ο οποίος “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, αφήνοντας “φτωχότερο” το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Θεόδωρος Καρατζάς ήταν ο πρώτος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ένας άνθρωπος που αγαπούσε πάρα πολύ το αγαπημένο μας άθλημα και το όνομα του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με το επαγγελματικό μπάσκετ, αφού υπό την προεδρία του το άθλημα γνώρισε μεγάλη άνθηση.

Συλλυπητήρια στους οικείους του…

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ:

Τα συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ:

 

Τα συλλυπητήρια του Πανιωνίου:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεόδωρου Καρατζά, του πρώτου πρόεδρου στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ κι επίσης επί σειρά ετών παράγοντα του μπάσκετ.