Τελικός Κυπέλλου

Με μαθητές από σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό, στα Δύο Αοράκια Ηρακλείου Κρήτης, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΟΚ.

Όπως και πέρυσι, στον τελικό μεταξύ ΑΕΚ-Ολυμπιακού, θα μοιραστούν μόνο προσκλήσεις σε μαθητές σχολείων και θα δωθούν επίσης ελάχιστες προσκλήσεις στις δύο ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό, για τις ανάγκες τους.

Η ΕΟΚ συνεχίζει τη συγκεκριμένη πρακτική ώστε να αποφύγει εντάσεις μεταξύ οπαδών των δύο φιναλίστ. Θυμίζουμε πως ακόμα δεν έχει προκύψει το ζευγάρι του τελικού.

Οι δύο ημιτελικοί είναι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός και Κύμη-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Παρουσία μαθητών από τα σχολεία της Κρήτης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών της περιόδου 2018-19, που έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο.

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε να επαναληφθεί η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στον τελικό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και είχε δημιουργήσει μια όμορφη και φίλαθλη ατμόσφαιρα .

Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν συσκέψεις με την συμμετοχή των αρμοδίων και των συμμετεχόντων προκειμένου να συμφωνηθούν όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα”.