allstarbasket.gr

Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Stoiximan, βασικού χορηγού της Basket League, Πάνος Κωνσταντόπουλος, απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ για τους τελικούς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, που αρχίζουν την Τετάρτη. 

Στάθηκε δε, στις επιτυχίες τόσο των ομάδων μπάσκετ όσο και συνολικά των εκπροσώπων του ελληνικού αθλητισμού. Εξέφρασε, επίσης, την ευχή το όμορφο κλίμα να συνεχιστεί και διατηρηθεί και στους τελικούς, που, όπως είπε, όλοι περιμένουν με τεράστιο ενδιαφέρον.

“Οι τελευταίες ημέρες είναι μαγικές για τον ελληνικό αθλητισμό. Πρώτον είχαμε μετά από 12 χρόνια, παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στο Final-4 της Euroleague. Στη συνέχεια είδαμε μία από αυτές, τον Παναθηναϊκό AKTOR να κατακτά την κορυφή της Ευρώπης και να ράβει το έβδομο αστέρι. Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου, κόουτς Αταμάν, Κώστα (σ.σ. Σλούκας) συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Euroleague και του έβδομου αστεριού.

 

Και φυσικά είχαμε τη μοναδική επιτυχία του ποδοσφαίρου, με τον Ολυμπιακό να κατακτά το Conference League. Μέρες με μπόλικο ξενύχτι για όλους τους υγιείς φιλάθλους.

 

Αυτή η μαγική σεζόν έρχεται να κλείσει με τους τελικούς της Stoiximan Basket League, που περιμένουμε όλοι με τεράστιο ενδιαφέρον. Και ανεξάρτητα από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, αυτά τα παιχνίδια έχουν πάντα τον δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί αυτές οι επιτυχίες δίνουν μια ευκαιρία για να ανέβει ο ελληνικός αθλητισμός ακόμη ψηλότερα. Και όπως γνωρίζετε εμείς στη Stoiximan κάνουμε πάντα ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τον αθλητισμό στη χώρα μας.

 

Είμαστε πάντα δίπλα στον ΕΣΑΚΕ, την Basket League και τις ομάδες της, αθροιστικά τα τελευταία πέντε χρόνια, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την άρτια συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Παράλληλα είμαστε χορηγοί της Superleague στο ποδόσφαιρο, των πολλών αθλητών που φέτος αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, αλλά και των Εθνικών ομάδων πόλο. Ευχόμαστε το όμορφο κλίμα των ημερών να διατηρηθεί και στους τελικούς της Stoiximan Basket League ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ας απολαύσουμε το μπάσκετ” κατέληξε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σλούκας: Το πρωτάθλημα είναι ο πιο σημαντικός τίτλος

Παπανικολάου: Το πλεονέκτημα είναι μόνο στον 5ο τελικό

Τα συγχαρητήρια του Αταμάν στον Ολυμπιακό και το βαρύ πρόγραμμα

Μπαρτζώκας: Τα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ο Φαλ κι η… ψυχραιμία!

Η photo gallery από την παρουσίαση των τελικών

Γαλατσόπουλος: Οι τελικοί θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι αριθμοί των τελικών

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για τον πρώτο τελικό

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές των τελικών

Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί Μπαρτζώκα και Παπανικολάου στο γκολ του Ελ Καμπί (video)

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο του για τους τελικούς της Basket League

Αταμάν: “Είμαι καλύτερος από τον Αντσελότι”

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια του 2ου τελικού στο ΣΕΦ

Παπανικολάου: “Τώρα κρίνεται ο πιο σημαντικός τίτλος της χρονιάς για εμάς” (vid)

Stoiximan Basket League: Το πανόραμα των playoffs

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Οκτώ ώρες αναμονής και 100.000 άνθρωποι στη σειρά για ένα εισιτήριο