Στο 21ο Basketball Without Borders έλαβε μέρος ο 17χρονος γκαρντ του Άρη Βασίλης Καζαμίας, που ήταν ο μοναδικός άνδρας παίκτης από την Ελλάδα, που βρέθηκε στο ετήσιο ραντεβού των ταλέντων της Ευρώπης.

Το Basketball Without Borders πραγματοποιήθηκε στη Μάλαγα, παρουσία και μιας Ελληνίδας, αθλήτριας, επίσης από ομάδα της Θεσσαλονίκης, της 17χρονης Βασιλικής Χωλοπούλου, του Παναθλητικού.

Η ανάρτηση των ακαδημιών του Άρη στο arisbcacademy.gr

“Εμπειρία ζωής βίωσε ο Βασίλης Καζαμίας, ο οποίος πήρε μέρος στο 21ο Basketball Without Borders Europe camp, το οποίο διοργανώθηκε στη Μάλαγα της Ισπανίας από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ Midea ήταν ο μοναδικός Έλληνας άνδρας αθλητής (από την Ελλάδα συμμετείχε επίσης η Βασιλική Χωλοπούλου) ο οποίος συμμετείχε στο παγκόσμιας εμβέλειας camp, το οποίο διοργανώνουν κάθε χρόνο από κοινού το ΝΒΑ και η FIBA. Στο εν λόγω camp παίρνουν μέρος τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης

Απέναντι στα μεγαλύτερα μπασκετικά prospect της Ευρώπης και με προπονητές παγκόσμιας εμβέλειας, ο Βασίλης Καζαμίας απέκτησε εμπειρίες ζωής, που τον βοήθησαν να αναπτύξει τις καλαθοσφαιρικές του ικανότητες.

Συνολικά στο φετινό Basketball Without Borders κλήθηκαν 60 αγόρια και κορίτσια από όλη την Ευρώπη. Ο Καζαμίας ολοκλήρωσε χθες (03/06) τις υποχρεώσεις του και σήμερα (04/06) επιστρέφει στην Ελλάδα”.