Τα έργα για την περεταίρω αναμόρφωση του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό άρχισαν και σε μια από τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές που σκοπεύουν οι “πράσινοι” είναι το γυάλινο δάπεδο!

Το glass floor δηλαδή, που έχουμε δει στο ΝΒΑ και πρόσφατα θαυμάσαμε και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Final-4 του Basketball Champions League που έγινε στο Βελιγράδι, με τη συμμετοχή του Περιστερίου.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έκαναν την έρευνά τους και παρά το υψηλό κόστος απόκτησης γυάλινου δαπέδου, ο Παναθηναϊκός στοχεύει να προχωρήσει σε αυτήν την εντυπωσιακή αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου.

Το glass floor παρέχει απεριόριστες δυνατότητες προβολής διαφημίσεων που θα φέρουν έσοδα στην ΚΑΕ, δυνατότητα προβολής και εναλλαγής θεαμάτων, ενώ όπως αποδείχθηκε και στο Final-4 του BCL, δεν έχει διαφορά στην αίσθηση την οποία νιώθουν οι παίκτες ενώ αγωνίζονται.

Παράλληλα, το γυάλινο δάπεδο παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στους παίκτες, καθώς δεν θα υπάρχουν τα γνωστά αυτοκόλλητα τα οποία έχουν θεωρηθεί υπαίτια για πολλούς τραυματισμούς παγκοσμίους, καθώς οι παίκτες γλιστράνε πολλές φορές πάνω τους.