EuroCup Γυναικών

Τη συμμετοχή της ομάδας Γυναικών στο FIBA EuroCup Γυναικών της περιόδου 2024/25 ανακοίνωσε ο Ηρακλής.

Ο ΓΣ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει και αυτήν την προσπάθεια, τόσο μέσω των εισιτηρίων διαρκείας όσο και μέσω της εγγραφής τους ως μέλη, στον ΓΣ.

Η ανακοίνωση:

 

“Με μεγάλη χαρά και ευθύνη απέναντι στην τεράστια ιστορία του τμήματος μπάσκετ γυναικών του συλλόγου, ο ΓΣ Ηρακλής αποδέχθηκε την πρόσκληση για τη συμμετοχή της ομάδας στο Europe Cup της περιόδου 2024-25.

Η κλήρωση του Europe Cup θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο στις 18 Ιουλίου και η προκριματική φάση θα γίνει στις 19 και 26 Σεπτεμβρίου.

Φέτος ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι πιο ενωμένος από ποτέ. Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Ηρακλή καλεί τους φίλους του συλλόγου να γραφτούν μέλη στον ΓΣ Ηρακλής.

-Τα μέλη με κάρτα gold member (120 ευρώ) θα έχουν ελεύθερη είσοδο (εισιτήριο διαρκείας) για όλα τα τμήματα του ΓΣ Ηρακλής.

-Οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας μόνο για το τμήμα μπάσκετ γυναικών θα πληρώσουν αναλογικά με το αν είναι μέλη του ΓΣ Ηρακλής και ανάλογα αν είναι white ή blue member. Τέλος διατίθενται 16 court side seats σε διαφορετικές τιμές ανάλογα αν είναι μέλη του ΓΣ Ηρακλής και ανάλογα αν είναι white, blue ή gold member.

Στηρίξτε την προσπάθεια στην Α1 Εθνική και στην Ευρώπη. Ας ξαναγίνουμε viral για το τι σημαίνει έδρα Ηρακλή στο μπάσκετ γυναικών.

-Για την απόκτηση κάρτας διαρκείας πλην μελών με κάρτα gold member παρακαλούμε να καταθέσετε στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς του τμήματος GR95 0172 2220 0052 2211 1305 499 και να στείλετε το αποδεικτικό και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και κατηγορία κάρτας μέλους) στο [email protected] για να εκδοθεί το εισιτήριο διαρκείας ή να επικοινωνήσετε με την κ. Αναστασία Βαντσιούρη τηλ. 6976058329”.