Μπορεί να αγωνίζεται με την εθνική Λιθουανίας, ωστόσο ο Μάριους Γκριγκόνις δέχτηκε ουκ ολίγες ερωτήσεις μετά το φιλικό της χώρας του με τη Σλοβενία για τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιθουανός τόνισε ότι το “τριφύλλι” εξελίσσεται, ανεβαίνει ψηλότερα και υποστήριξε ότι θα γίνει υπερομάδα, σε συνδυασμό με την ανακαίνιση του ΟΑΚΑ.

“Είναι πολύ όμορφο να επιστρέφεις στην εθνική ομάδα. Βέβαια, θα ήθελα να ήμουν στην Ελλάδα και σε κάποια παραλία τώρα. Ήταν μια μακρά σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή χαρά στο τέλος” είπε αρχικά στη συνέχεια σχολίασε την προσθήκη του Λορένζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό:

“Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί. Θα είναι απαραίτητο να ‘κουβαλήσουμε’ και να ‘φέρουμε’ περισσότερες μπάλες στα παιχνίδια. Γενικά είναι καλό που ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει πολύ ψηλά. Θα είναι κάτι σαν υπερομάδα, γιατί ανακαινίζουν και το γήπεδο. Πιστεύω πως θα είμαστε στην κορυφή”.

Για το γεγονός ότι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έγινε αρχηγός της εθνικής Λιθουανίας: “Δεν ξέρω γιατί τον επέλεξαν, δεν συμμετείχα στη διαδικασία (σ.σ. γέλια). Έχει παίξει στην εθνική πολλά χρόνια, είναι πολύ έμπειρος και έχει δει πολλές γενιές να περνάνε από την ομάδα. Η έννοια του αρχηγού σιγά-σιγά φθίνει, αλλά εκείνος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία. Τον ακούμε και τον ακολουθούμε. Είναι ο άνθρωπος, που βρίσκεται εκεί για να τον ρωτάς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιθουανία: Η 12άδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Σαν Χουάν

Αταμάν: «Όλοι μου έλεγαν ότι δεν είναι καλό για μένα να έλθω στον Παναθηναϊκό»