O Ερμής Σχηματαρίου προχωρά τον σχεδιασμό του για την τρίτη σερί χρονιά του στην Elite League και ο Νίκος Οικονόμου παραχώρησε δηλώσεις.

Ο σπουδαίος βετεράνος άσος και νυν προπονητής της βοιωτικής ομάδας μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, κατά τη διάρκεια του 4ου Basketball Camp της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Την Κυριακή (14/7) ο Ερμής Σχηματαρίου ανάρτησε αποσπάσματα των δηλώσεων του Νίκου Οικονόμου.

Αναλυτικά: “Θέλουμε αρχικά να γίνουμε ομάδα, γιατί έχουν προστεθεί νέα παιδιά, ενώ έχουν μείνει και παιδιά από πέρυσι. Κάθε χρόνο έτσι κι αλλιώς εγώ από μόνος μου ανεβάζω τον πήχη. Νομίζω πως θα γίνει κάτι καλό.

Έχουμε τη στήριξη πολλών ανθρώπων δίπλα μας, είναι μία ομάδα της περιοχής, το έχουν αγκαλιάσει όλοι. Να σας πω την αλήθεια περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο, γιατί σιγά-σιγά έχει καταλάβει και ο κόσμος του Ερμή Σχηματαρίου τι σημαίνει Α2 κατηγορία, το πόσο σημαντική είναι η στήριξή τους και να είναι ένα γεμάτο γήπεδο, ένα πολύ όμορφο γήπεδο που έχουμε.

Πάντα ένας άνθρωπος που είναι δίπλα στην ομάδα, από χορηγούς, από φορείς κ.λπ., βλέπει κάτι και συνεχίζει να είναι δίπλα στην ομάδα.

Για εμένα τα πάντα είναι η διάρκεια. Το πώς ξεκινήσαμε, το πού έχουμε βρεθεί και το πού μας δίνεται η ευκαιρία να πάμε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα”.

Δείτε το σχετικό video: