Στη θέληση και την ψυχή που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής Νέων, στάθηκε ο προπονητής της, Κώστας Παπαδόπουλος, έπειτα από τη νίκη-πρόκριση, επί του Ισραήλ με 68-65 την Τετάρτη, στο Ευρωπαϊκό Νέων Ανδρών.

Από την Γκντίνια, της Πολωνίας, που διεξάγεται το Ευρωπαϊκό U20, ο Παπαδόπουλος τόνισε ότι τα παιδιά άξιζαν την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ μίλησε και για το επόμενο βήμα, που περιμένει αύριο, Πέμπτη, την Ελλάδα, στους “8”.

“Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη.

Πιστεύω ότι τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή σήμερα. Το ήθελαν πάρα πολύ και ήταν πολύ προσηλωμένα στο στόχο και στο πλάνο και το ακολούθησαν

Το ήθελαν περισσότερο και οι ίδιοι, να νικήσουν, να περάσουν. Το άξιζαν μετά από την τόσο σκληρή προετοιμασία που έχουν κάνει”.

Για μία ακόμη φορά, όπως γίνεται σε διοργανώσεις όπως το Ευρωμπάσκετ U20 με συνεχόμενα παιχνίδια η νίκη αυτή θα πρέπει να ξεχαστεί:

“Πάλι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα αυτό και να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι που είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό.

Όποια ομάδα κι αν νικήσει, είτε η Τουρκία είτε η Λιθουανία είναι από τις καλύτερες του τουρνουά και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε πώς η Εθνική U20 νίκησε το Ισραήλ και πανηγύρισε την πρόκριση στους “8”