To Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης πάτησε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, και το AllStar Basket καταγράφει την τεράστια επιτυχία του στο τεύχος Αυγούστου, που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα!

Ήταν μια ονειρεμένη χρονιά για το Κολλέγιο και τα παιδιά, καθώς η κατάκτηση, πρώτα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Σχολείων και μετά του Χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Σχολικό, συνδυάστηκε και με σπουδαίες μαθησιακές επιτυχίες.

“Η ομάδα μπάσκετ του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης αποτελεί πλέον ένα ζωντανό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με συνδυασμό ταλέντου, προσπάθειας και σωστής καθοδήγησης”, είπε στο AllStar Basket ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Πάτης Φουντάς

“Η μεθοδικότητα και οι σχέσεις των παιδιών ήταν το κλειδί στην επιτυχία”, προσθέτει ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Καραπιπερίδης.

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της επιτυχίας του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, από τον Βασίλη Βλαχόπουλο, στο AllStar Basket που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα.