Νικολαΐδης

Ο Ιωσήφ Νικολαΐδης στάθηκε στην απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τουρκία.

Η δήλωση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εφήβων: “Μετά το πρώτο ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου οι δύο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ, στο δεύτερο δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο.

Ήμασταν πιο πιεστικοί στην άμυνα και βρήκαμε ρυθμό από αυτό και στην επίθεση, κάτι που μας βοήθησε να χτίσουμε μια διαφορά και να φτάσουμε στη νίκη”.

Ο Βενιαμίν Αμπόσι, από την πλευρά του, είπε: “Προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε. Στο ξενοδοχείο είδαμε βίντεο, είδαμε τι λάθη κάνουμε, στο ημίχρονο μιλήσαμε και μπήκαμε στο δεύτερο μισό για να παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε, να δείξουμε το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε.

Όταν μπαίνουν τα σουτ βρίσκεις ρυθμό και ο παίκτης κερδίζει σε αυτοπεποίθηση. Αυτό έγινε, τελειώσαμε με νίκη και συνεχίζουμε για ένα ακόμη παιχνίδι.

Θέλουμε να δίνουμε το 100% κάθε φορά. Νιώθω ότι δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα παιχνίδι. Πήραμε τη νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι που ήταν σημαντικό όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, δεν κινδυνεύουμε, νικήσαμε και σήμερα και θέλουμε να δείξουμε και αύριο το πραγματικό μας πρόσωπο, ακόμη κι αν δεν καταφέραμε να μπούμε στην οκτάδα όπως θέλαμε όλοι.

Υπάρχει σίγουρα απογοήτευση και μεγάλη… Είναι κάτι που το νιώθουμε όλοι… Όπως υπάρχει και κούραση σωματική και πνευματική. Αλλά ως παίκτης όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να δίνω τα πάντα, ανεξάρτητα από τη σημασία του αγώνα.

Και είναι κάτι που δεν το νιώθω μόνο εγώ, αλλά όλοι μας. Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ νιώθουμε το ίδιο. Δεν θέλουμε να αφήσουμε κανένα παιχνίδι”.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (4/8, 16:00) η Εθνική θα παίξει με την Ιταλία για τις θέσεις 9-10.