Με τις αφίξεις των παικτών του ΠΑΟΚ mateco στη Θεσσαλονίκη, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασία του “Δικεφάλου”.

Όπως αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

“Τετάρτη και Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να βρίσκονται και οι έξι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η αρχή θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (7/8, 08:40), με τους Rocky Kreuser και Cedric Henderson Jr.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 20:15, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Devonte Upson και Jake Forrester.

Το γεμάτο πρόγραμμα αφίξεων της Τετάρτης θα κλείσει ο Frank Bartley, ο οποίος αναμένεται στις 23:05 στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης.

Οι αφίξεις των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ mateco θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Πέμπτης (8/8) με τον Shavar Reynolds Jr. ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 20:15.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης (6/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ενώ θα ακολουθήσει και ο Νίκος Περσίδης.

Από το πρωί της Τετάρτης θα ξεκινήσουν, με τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, οι ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι εξετάσεις και ο εργομετρικός έλεγχος όλων των παικτών που συμπεριλαμβάνονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί την Παρασκευή και το απόγευμα του Σαββάτου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, με την πρώτη προπόνηση στο PAOK Sports Arena.”