Οι δύο πρώτοι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2024/25 έφτασαν την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σέντρικ Χέντερσον Τζούνιορ και ο Ρόκι Κρούζερ άνοιξαν “τον χορό” των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ καθώς προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν στη διάρκεια του υπερατλαντικού τους ταξιδιού.

Τους δύο αθλητές, υποδέχτηκε ο team manager του ΠΑΟΚ mateco Μιχάλης Γιαννακίδης…

“Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε για μένα από τη Μινεάπολη. Στο τέλος του ταξιδιού γνωριστήκαμε και με τον Σέντρικ  και τώρα ανυπομονώ να γνωρίσω και τα υπόλοιπα παιδιά”, εξήγησε ο Ρόκι Κρούζερ (στην κεντρική φωτογραφία δεξιά) και δήλωσε έτοιμος για την έναρξη της προετοιμασίας…

“Πιστεύω ότι θα είμαστε μία ομάδα που θέλει να πετύχει, μία ομάδα πεινασμένη, που θα μάχεται συνέχεια μέσα στο γήπεδο για να κάνει κάτι καλό και έτσι θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας”.

Ο Σέντρικ Χέντερσον Τζούνιορ (αριστερά, στην κεντρική φωτογραφία) από την πλευρά του είπε:

“Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι πρόκληση για μένα το να είμαι σε μία ομάδα με ευρωπαϊκή προοπτική και στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Γνώρισα ήδη τον Ρόκι και περιμένω να γνωρίσω και τους υπόλοιπους τις επόμενες ημέρες.

Αυτό όμως που πραγματικά περιμένω είναι να έρθει η στιγμή να παίξω σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Το έζησα στην Αριζόνα και θέλω να το ζήσω και εδώ.

Ας ξεκινήσουμε όμως με την προετοιμασία, αυτά που πρέπει να γίνουν εκεί, να γνωριστούμε και μέσα από σκληρή δουλειά και την βοήθεια των προπονητών μας να βρούμε την σωστή χημεία”.

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ από την άφιξή τους: