allstarbasket.gr

Ο όμιλος ΤΕΡΝΑ θα αναλάβει την αποκατάσταση των ζημιών στο κλειστό γυμναστήριο της Πεντέλης που κάηκε στην πυρκαγιά της Βορειοανατολικής Αττικής!

Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας στην ΕΡΤ η ΤΕΡΝΑ δεσμεύτηκε πώς θα αναλάβει το έργο να αποκαταστήσει το κλειστό της Πεντέλης:

“Έχουν καταστραφεί η σκεπή και το δάπεδο ενώ θα αξιολογηθεί από μηχανικούς εάν υπάρχει πρόβλημα στατικότητας του κτηρίου. Σε κάθε περίπτωση όμως η πραγματικότητα είναι ότι εκεί υπάρχει μια σημαντικότατη ζημιά.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός. Επικοινώνησε με τον ιδιωτικό τομέα, όπως πάντα ο ιδιωτικός τομέας συμβάλλει σε τέτοιες περιπτώσεις και στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΤΕΡΝΑ, αναλαμβάνει άμεσα την πλήρη αποκατάσταση του κλειστού γυμναστηρίου.

Έχει ενημερωθεί η κυρία Δήμαρχος και οι διαδικασίες θα κινηθούν τάχιστα και θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιωτικό τομέα, την ΤΕΡΝΑ για την εταιρική κοινωνική ευθύνη σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την τοπική κοινωνία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πεντέλη: Η εικόνα του καμένου κλειστού την επόμενη μέρα (gallery)

Α.Ε. Πεντέλης: “Μείνετε ασφαλείς, τ’ άλλα όλα ξαναγίνονται…”