Ο Ολυμπιακός διοργανώνει απόψε (21:15, Novasports Start) στο ΣΕΦ τη μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, στο πλαίσιο της οποίας θα αποσυρθεί η φανέλα με το Νο15 και θα διεξαχθεί το φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πρόκειται για τη μεγάλη εκδήλωση “Α moment to remember” που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΣΕΦ προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη τιμώντας τον για την προσφορά του.

Η βραδιά που διοργανώνει η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ προς τιμήν του άσου του ελληνικού μπάσκετ, θα είναι μια αναγνώριση της προσφοράς του στο άθλημα και θα χαρακτηριστεί από τη λαμπρότητα της εκδήλωσης και τη συμμετοχή εκλεκτών προσκεκλημένων καθώς και προσωπικοτήτων του ελληνικού αθλητισμού.

Μετά την απόσυρση της φανέλας με το Νο15, θα ακολουθήσει o φιλικός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα είναι ο πρώτος των “ερυθρολεύκων” ενόψει της νέας σεζόν.

H μετάδοση του Novasports Start θα ξεκινήσει από τις 20:00 με το Pre Event Show με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Δημήτρη Καρύδα και στο ρεπορτάζ τον Χρήστο Καούρη για όλα όσα θα συμβούν στο παρκέ του ΣΕΦ, ενώ στις 21:15 θα ξεκινήσει η μαγική αυτή βραδιά σε περιγραφή και σχόλιο των Νικήτα Αυγουλή και Δημήτρη Καρύδα.

Η συγκινητική εκδήλωση “A moment to remember” θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Start καθώς και από το κανάλι του Novasports στο YouTube.

Δείτε από τις 20:00 τη μεγάλη βραδιά του Πρίντεζη, εδώ:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός: Η photo gallery από το gala του Πρίντεζη

Φουρνιέ: “Ο Ολυμπιακός ήταν από το 2010 η αγαπημένη μου ομάδα”!

Αγγελόπουλοι για Φουρνιέ, Παναθηναϊκό, ΣΕΦ και MSG!

Γουόκαπ: Το γαμήλιο post του άσου του Ολυμπιακού (pics)

Σούμποτιτς: “Ο Πρίντεζης δεν έβαζε ποτέ τον εαυτό του από πάνω”