allstarbasket.gr

O Ηρακλής έκανε σήμερα τον αγιασμό πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Έσπερο Λαμίας και ο Μπομπ Μάνσφιλντ έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν.

Μέσα από τη σελίδα του Ηρακλή στο facebook, ο πρόεδρος της ομάδας, εξέφρασε την ευχή από τον Οκτώβριο να είναι κατάμεστο σε κάθε αγώνα το Ιβανώφειο, καθώς ο μεθαυριανός αγώνας Κυπέλλου, είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Το μήνυμά του

“Προς τον κόσμο μας:

Με δύο μέρες να απομένουν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, δεν μπορώ παρά να είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα της σεζόν.

Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες, το επιτελείο για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση όλο το καλοκαίρι, στη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό και γνωρίζουμε πως τα αποτελέσματα θα ακολουθήσουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για την απίστευτη στήριξη. Το πάθος των οπαδών μας και η αγάπη για το κλαμπ μάς δίνει δύναμη να προσπαθούμε για το καλύτερο κάθε μέρα. Ο στόχος μας είναι πάντα να ανταποδίδουμε την τεράστια προσπάθεια των οπαδών μας με την καλύτερη δυνατή προσπάθεια από τη δική μας πλευρά.

Ανυπομονώ να δω τους πάντες σε ένα γεμάτο Ιβανώφειο τον Οκτώβριο.

ΠΑΜΕ ΗΡΑ

Μπομπ”