Κιλπάτρικ

Με το παιχνίδι της Κύμης με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο οποίο θα κάνει ντεμπούτο ο Σον Κιλπάτρικ, ολοκληρώνεται σήμερα (15:30, ΕΡΤ2) η 13η αγωνιστική και μαζί της, ο πρώτος γύρος της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League.

Τυπικά βέβαια αυτό θα συμβεί στις 24 Φεβρουαρίου όταν και θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι του Κολοσσού H Hotels με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Η Κύμη βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία με απολογισμό 2-10, ενώ ο πρωταθλητής παραμένει αήττητος με ρεκόρ 11-0.

Στα συνολικά τέσσερα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, οι “πράσινοι” σημείωσαν ισάριθμες νίκες με διαφορές 17 έως 40 πόντων.

Ντεμπούτο με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας θα πραγματοποιήσει ο Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος την Κυριακή (13/1) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους “πράσινους” και δηλώθηκε στο… ελληνικό ρόστερ αντί του τραυματία Κιθ Λάνγκφορντ. Εκτός για έναν ακόμα αγώνα και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του, μαζί με τον Αμερικανό γκαρντ.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για τη σημερινή αναμέτρηση στο κλειστό “Τάσος Καμπούρης” της Χαλκίδας.