O προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Βετούλας, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, στην εκπομπή “Αμεσο Ριπλέι” του ΕΟΚ WebRadio.

Ο 50χρονος τεχνικός, αναφέρθηκε στην πίεση που ασκήθηκε και σε αυτόν, αλλά και στο υπόλοιπο staff για μια προετοιμασία με πιο γρήγορους ρυθμούς, λόγω της πρόωρης έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε σχέση με την περσινή χρονιά, περνώντας όμως με επιτυχία τα χαρακτηριστικά που έψαχνε στους παίκτες του.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους τη ομάδας του, τόσο στα προσεχή ματς στην σειρά με την Πέτζα για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup, αλλά και για όλη την διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά είπε:

“Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στον ρυθμό μας και με την ένταση που θέλουμε, έτσι ώστε να καταφέρουμε τον πρώτο μας στόχο, να βρεθούμε στα γκρουπ του FIBA Europe Cup. Όσον αφορά το πρωτάθλημα θέλουμε να κάνουμε πολύ καλύτερη πορεία από πέρυσι”.

Έπειτα ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στους ξένους παίκτες του που γνωρίζουν το Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν τους πήρε χρόνο να προσαρμοστούν αλλά και να κατανοήσουν τους στόχους της ομάδας, με μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσα σε αυτούς να μεγαλώνει και το κίνητρό τους. Την ίδια έμφαση όμως έδωσε και στην ερώτηση για τον Γιώργο Τανούλη αναφέροντας :

“Eίναι μία ευκαιρία για τον Γιώργο να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που δεν πήρε στον Ολυμπιακό, αλλά και για όλα τα νεαρά παιδιά που διαθέτουμε να μας βοηθήσουν”.

Τέλος για την στήριξη του κόσμου είπε πως “η διοίκηση έχει κάνει τεράστια προσπάθεια να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο αλλά η ομάδα με την απόδοση της πρέπει να προσελκύσει τον κόσμο να έρθει , αλλά και να τον κρατήσει έπειτα με τον ίδιο τρόπο”.