allstarbasket.gr

O αρχηγός του Αμαρουσίου, Ορφέας Στασινός, δεν θα προλάβει τα δύο παιχνίδι των προκριματικών του FIBA Europe Cup με την Πέγια, ωστόσο θεωρεί, ότι θα καταγράψει ευρωπαϊκή συμμετοχή… στους ομίλους!

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας του, ο Στασινός εξέφρασε τη στεναχώρια για τον τραυματισμό του, που δεν θα του επιτρέψει να παίξει Τρίτη (24/09) και Πέμπτη (26/09) με την Πέγια από το Κόσοβο, στα προκριματικά του FEC.

“Από τη μία νιώθω πολύ στενοχωρημένος που πιθανότατα δεν θα είμαι στην διάθεση του προπονητή στην προσπάθεια που θα κάνουμε να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας σε όμιλο.

Από την άλλη αισθάνομαι ότι οι συμπαίκτες μου, με την υποστήριξη του κόσμου, θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο μας, ώστε να παίξω στον όμιλο. Η ομάδα δούλεψε σκληρά και έδειξε ότι έχει δυνατότητες”.

Όσο για τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν αμφότερα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ο Στασινός στέκεται στο πλεονέκτημα που θα έχει η ομάδα του:

“Το μόνο που χρειάζεται να ξεπεράσουμε είναι, ότι είναι αρχή της σεζόν και καμιά ομάδα δεν έχει προλάβει να αποκτήσει ρυθμό. Φυσικά και είναι πλεονέκτημα ότι θα παίξουμε δυο ματς στο γήπεδό μας αρκεί να το καταλάβει και ο αντίπαλος με τη παρουσία των φίλων μας.

Πιστεύω ότι θα είναι εκεί να μας βοηθήσουν”.

Όπως ενημέρωσε το Μαρούσι, η αποστολή της Πέγια έρχεται την Δευτέρα στην Αθήνα και θα προπονηθεί το βράδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τα δυο παιχνίδια που έχουν ώρα έναρξης στις 20:30.