Ο φόργουορντ του Κοροίβου Αμαλιάδας, Γιώργος Αρνόκουρος, μίλησε στην εκπομπή “Άκου τι έκανες” του EOK WebRadio με τον Κώστα Ζαφείρη και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη ΝΕ Μεγαρίδος: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Εμείς έχουμε στόχο να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Εννοείται πως στόχος μας είναι η νίκη, αλλά παίζουμε κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Είναι κίνητρο μας να πετυχαίνουμε τέτοιες ομάδες και να ανταπεξερχόμαστε στο 100% μας. Το “μέταλλό” μας είναι η νεανικότητά μας και ότι ξεκινάμε απ’ την άμυνά μας. Θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί».

Για την «ταυτότητα» της ομάδας του: «Ο κόουτς Μιχελάκος θέλει πάνω απ’ όλα να είμαστε μια παρέα, να περνάμε καλά μεταξύ μας και αυτό το “χτίζουμε” πολύ καλά απ’ την αρχή. Η βάση μας πάντα είναι η άμυνά μας. Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα. Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά, οι προπονήσεις πάνε πάρα πολύ καλά, έχουμε αντιμετωπίσει όλες τις ατυχίες που έχουν προκύψει έως τώρα. Περιμένουμε το ματς Κυπέλλου, να είμαστε 100% έτοιμοι».

Για τον στόχο της ομάδας: «Ο στόχος πάνω απ’ όλα είναι να κερδίζουμε κάθε ματς, να είμαστε σε κάθε αγώνα ανταγωνιστικοί, να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Το πάμε βήμα-βήμα».

Για τους δύο ξένους του ρόστερ, Γκλάσπερ και Μάγιερς: «Είναι δύο παίκτες πάρα πολύ καλοί. Πάρα πολύ καλά παιδιά, πολύ καλοί συμπαίκτες, μας βοηθούν καθημερινά, μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ απ’ την πρώτη μέρα που ήρθαν. Πιστεύω ότι θα μας ενισχύσουν πάρα πολύ και επιθετικά κα γενικά. Είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα μας. Το έχουν δείξει ήδη αυτό, στο Κύπελλο και στα φιλικά μας».