Η ARIES θα είναι και φέτος ο χρυσός χορηγός της ΚΑΕ Άρης Midea, όπως ανακοίνωσε σήμερα (27/9) η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία ARIES, η οποία θα είναι χρυσός χορηγός της ομάδας μας και για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη και αγαστή συνεργασία μας με τη γνωστή εταιρεία θέρμανσης και κλιματισμού, η οποία επί σειρά ετών αποτελεί σταθερό υποστηρικτή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea.

Η ARIES AE ειδικεύεται σε εισαγωγές και αντιπροσωπείες μηχανημάτων, θέρμανσης, κεντρικού κλιματισμού, θέρμανσης δαπέδου, δροσισμού, υδραυλικών, ηλιακών συστημάτων, φυσικού αερίου, υγραερίου, αντλιών θερμότητας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επιστημονικής, εμπορικής και τεχνικής υποστήριξης, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία των ιδρυτών της. Εστιάζει στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, υιοθετώντας ευέλικτα πρότυπα εργασιακής σχέσης με τους συνεργάτες της.

Από τις αρχές της δεκαετίας, η ARIES AE εστιάζει στη μακροχρόνια ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα. Στόχος της είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και η παροχή καινοτόμων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Η ARIES AE εισάγει και αντιπροσωπεύει ποιοτικά προϊόντα από την διεθνή αγορά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακές, επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Η εταιρεία δίνει έμφαση στην τεχνολογική αναβάθμιση και την περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η ARIES AE ιδρύθηκε με στόχο την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε μια αγορά που συχνά θυσιάζει την ποιότητα για το κέρδος. Η εταιρεία αξιοποιεί τη γνώση, την εμπειρία και την οργάνωσή της για να προσφέρει μέγιστη ικανοποίηση στους πελάτες της, διατηρώντας υψηλά πρότυπα και αξίες.”