Έβανς

Ο Σον Έβανς MVP της 13ης αγωνιστικής της Betshop Basket League παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε τόσο στον κόσμο της Λήμνου όσο και στην απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Σον Έβανς, μετά την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 13ης αγωνιστικής, αναφέρθηκε στον στόχο του Ήφαιστου Λήμνου για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά και στον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του στην Basket League.

Συγκεκριμένα ο Σον Έβανς είπε:

“Είμαι ευτυχισμένος και ευγνώμων για την διάκριση του Πολυτιμότερου Παίκτη, αλλά ο στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται”.

Για τον κόσμο της Λήμνου: “Μας δίνει δύναμη η ενέργεια και το πάθος τους. Πρώτος στόχος του Ηφαίστου είναι η παραμονή και πιστεύω ότι είμαστε στον δρόμο για να την πετύχουμε. Μετά στόχος είναι τα playoffs και εκεί το όριο μας είναι ο ουρανός”.

Για την επιστροφή του στην Basket League και το τι ρόλο έπαιξε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος: “Ένιωσα ότι ο προπονητής μας, δημιουργούσε μια πραγματικά καλή ομάδα που θα μπορούσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο πρωτάθλημα”.