Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο BCL κόντρα στην Μακάρι Ραμάτ Γκαν (1/10, 19:00) και κάλεσε τον κόσμο της στη SUNEL Arena. Τα μέτρα ασφαλείας.

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της:

“Έφτασε η ώρα της ευρωπαϊκής πρεμιέρας για την περίοδο 2024-2025.

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει αύριο (Τρίτη, 01/10, 19:00) στη SUNEL Arena, για το BCL, την ισχυρή Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, η οποία τις επόμενες ημέρες διεκδικεί στο Ισραήλ τον πρώτο τίτλο στη χώρα της.

Οι παίκτες, ο Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα, η Διοίκηση και όλοι όσοι βρίσκονται στην Ομάδα μας, θεωρούν αυτονόητο, ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξη των οπαδών μας στην εφετινή περίοδο ώστε να κυνηγήσουμε εκ του ασφαλούς τους στόχους μας.

Όλοι μαζί κατακτήσαμε άλλωστε τα σπουδαία, όπως έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη, και μόνο μ’ αυτή την προϋπόθεση θα διεκδικήσουμε ξανά τα υψηλότερα.

Συνενωσίτες,

σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας.

Υ.Γ.: Η μαζική ανταπόκριση των οργανωμένων οπαδών μας σε ό,τι αφορά στα Εισιτήρια Διαρκείας, δυναμώνει την προσπάθεια όλων μας, μας ευχαριστεί και δημιουργεί ευλόγως προσδοκίες. Είθε αυτή η εξέλιξη ν’ αποτελέσει εφαλτήριο συσπείρωσης για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα.

Για τη διαδικτυακή αγορά Εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από την νέα περίοδο (και) στο μπάσκετ, ισχύουν νέα μέτρα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο.

Η είσοδος γίνεται πλέον μέσω ταυτοποίησης από το Gov.gr Wallet και όχι με τα παραδοσιακά καρτελάκια διαρκείας, ή εισιτήρια αγώνων.

Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, πατώντας ΕΔΩ

Η ανακοίνωση για τα Μέτρα Τάξης με τη Ραμάτ Γκαν:

“Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει αύριο (Τρίτη, 1η Οκτωβρίου,19:00) τη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, στη SUNEL Arena.

Mε βάση τα νέα μέτρα η διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, γίνεται αποκλειστικά με χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet. Παράλληλα, επιθυμούμε να επιστήσουμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και Διαρκείας), καθώς παραμένουν σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωσή τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΑΕΚ Βetsson BC.

Για ένα λόγο παραπάνω, παρακαλείσθε να σπεύσετε νωρίτερα στο Γήπεδο, για δική σας διευκόλυνση, αλλά και για να δώσετε το «παρών» έγκαιρα στο «τζάμπολ» της αναμέτρησης.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» έχει πληρώσει ακριβά το τίμημα για επεισόδια, που προκλήθηκαν, ιδίως στους αγώνες της Ευρώπης, ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια ανοχής. Οποιαδήποτε παρεκτροπή θα θέσει σε κίνδυνο την όποια προσπάθεια καταβάλλεται για ενίσχυση του μεγαλείου της Ομάδας μας.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να διατηρηθεί η ψυχραιμία όλων και να υποστηριχτεί η Ομάδα μας με τη φωνή και τη μαζική παρουσία σας, προκειμένου για την επίτευξη των στόχων μας.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας, ότι:

Μετά τη σύσκεψη, η οποία διεξήχθη την Τρίτη 24/09, παρουσία της Αστυνομίας, στη SUNEL Arena, αλλά και με βάση τις οδηγίες του BCL, τα Μέτρα Τάξης της αναμέτρησης με Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, έχουν ως εξής:

  1. Παρακαλούνται όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μην προσέλθουν στο Γήπεδο.
  2. Θα πραγματοποιούνται τρεις (3) έλεγχοι για όλους όσοι προσέρχονται στο Γήπεδο. Ο πρώτος έλεγχος στα 300 μέτρα από τις εγκαταστάσεις, ο δεύτερος στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων και ο τρίτος στις Πύλες εισόδου εντός του Γηπέδου.
  3. Aπαγορεύεται η χρήση πανό ή πλακάτ, με πολιτικό, ρατσιστικό, υβριστικό, αντιαθλητικό περιεχόμενο/μήνυμα.
  4. Απαγορεύεται η χρήση καπνογόνων ή βεγγαλικών πάσης μορφής.
  5. Επιτρέπεται η χρήση σημαιών της Ομάδας μας, δεν επιτρέπεται η χρήση εθνικών σημαιών.
  6. Οι κάμερες ασφαλείας, με απόφαση των συναρμοδίων αρχών, έχουν αυξηθεί σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων.

Σας παρακαλούμε, όπως λάβετε σοβαρά υπόψιν τις άνωθεν υποδείξεις των θεσμικών οργάνων. Mε πνεύμα και διάθεση συνεργασίας μπορούμε να πράξουμε το αυτονόητο.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤO «ΣΠΙΤΙ» ΜΑΣ.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάκοτα: “Έχουμε φιλοδοξίες για διάκριση στο BCL”

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα του ομίλου της στο BCL