allstarbasket.gr

Κάθε αγώνας, ειδικά στην εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου είναι επικίνδυνος, επισήμανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Βερολίνο και τον αυριανό (03/10, 19:45) αγώνα με την Άλμπα στη EuroLeague.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία:

“Κλείσαμε τη EuroLeague την περσινή σεζόν με έναν τίτλο στο Βερολίνο, τώρα ξεκινάμε τη νέα σεζόν με έναν αγώνα στο Βερολίνο.

Είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές, μπορούν να κερδίσουν κάθε αγώνα. Ειδικά όταν αγωνίζεσαι εκτός έδρας είναι κάτι πολύ επικίνδυνο, οπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα”.

Σε ερώτηση για το επίπεδο της ALBA Berlin απάντησε:

“Μπορεί στις προβλέψεις που γίνονται η Άλμπα να μην είναι υποψήφια για τα playoffs, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Στην αρχή της σεζόν, ειδικά στο πρώτο κομμάτι της, όλες οι ομάδες παλεύουν για νίκες και “χτίζουν” τον στόχο τους ώστε να προσεγγίσουν τα playoffs.

Τα ρόστερ στα χαρτιά είναι διαφορετικά απ’ ότι στο παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ήρεμοι γιατί θα παίξουμε εκτός έδρας, να είμαστε επιθετικοί με πειθαρχία. Κάθε αγώνας, ειδικά στην εκκίνηση της σεζόν, είναι επικίνδυνος”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Λορέντο Μπράουν, ο Αταμάν είπε:

“Ο Λορένζο χθες έκανε προπόνηση με την ομάδα. Ελπίζω πως αυτό θα συμβεί κι απόψε.

Πιστεύω πως αν το απόγευμα στην προπόνηση δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τότε θα τον δούμε στο γήπεδο”.

Τέλος, για το πώς κύλησαν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού AKTOR μετά από το Super Cup είπε:

“Δεν είχαμε κάποιο θέμα. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στο ρόστερ του Ολυμπιακού, το οποίο είναι πολύ καλό. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι.

Χάσαμε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά για ένα πόντο, κάνοντας πολλά λάθη. Όλοι είδαν πως κι άλλοι έκαναν πολλά λάθη, που μας κόστισαν τέσσερις πόντους”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφορεί σήμερα (2/10) το τεύχος Οκτωβρίου του AllStar Basket

EuroLeague 2024/25: Πρόγραμμα και αποτελέσματα

Γκριγκόνις: “Ομάδα πρωταθλητών και με χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός”

Το επικό video της EuroLeague για την 25η σεζόν

Η EuroLeague κάνει τζάμπολ στο παρκέ του Novasports!