allstarbasket.gr

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και δεν πάει στην πρεμιέρα της EuroLeague, με την Άλμπα στο Βερολίνο, επηρεασμένος από την ήττα στο Super Cup, τόνισε ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός παίκτης του Παναθηναϊκού είπε, πριν από την αναχώρηση της αποστολής το πρωί της Τετάρτης, από το “Ελ.Βενιζέλος” πώς η ομάδα του έχει χαρακτήρα.

Αρχικά ο Γκριγκόνις είπε για τη επιστροφή στο Βερολίνο:

“Είναι πάντα διασκεδαστικό για μένα, ειδικά από την στιγμή που έχω παίξει εκεί (σ.σ.: στο Βερολίνο ως παίκτης της Άλμπα). Θα είναι ωραίο να βρεθώ στην πόλη, να δω γνώριμα πρόσωπα και προφανώς ένα μέρος που την προηγούμενη σεζόν είχε… happy end για μας”.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι η Άλμπα δεν λογίζεται από πολλούς ως ένας ισχυρός αντίπαλος σχολίασε:

“Στη EuroLeague δεν μπορείς ποτέ να υποτιμήσεις κάποια ομάδα. Δεν έχει σημασία αν είναι η Άλμπα ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να παίξεις με τον ίδιο τρόπο!”

 

allstarbasket.gr

Για το βαθμό ετοιμότητας του Παναθηναϊκού AKTOR είπε:

“Σε όλη την preseason είχαμε οκτώ με εννέα διαθέσιμους παίκτες, οπότε είναι κάπως αβέβαιο. Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, προφανώς το γεγονός πως δεν κερδίσαμε δεν είναι καλό για εμάς.

Πάμε στο Βερολίνο δίχως να είμαστε στο 100%, αλλά θα φτάσουμε εκεί”.

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν θα επηρεάσει την ομάδα το αποτέλεσμα στον τελικό του Super Cup απάντησε:

“Όχι! Πιστεύω πως είμαστε μια ομάδα πρωταθλητών. Έχουμε χαρακτήρα ως σύνολο, οπότε μια ήττα δεν μπορεί να μας επηρεάσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφορεί σήμερα (2/10) το τεύχος Οκτωβρίου του AllStar Basket

EuroLeague 2024/25: Πρόγραμμα και αποτελέσματα

Αταμάν: Έτοιμοι για τη νέα χρονιά

Το επικό video της EuroLeague για την 25η σεζόν

Η EuroLeague κάνει τζάμπολ στο παρκέ του Novasports!