allstarbasket.gr

Με μεγάλη συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, ήλθε το νέο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού του μπάσκετ, AllStar Basket.

Στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοιράστηκε τις σκέψεις του στο AllStar Basket Οκτωβρίου, στη συνέντευξή του στον Νικήτα Αυγουλή.

Πριν από την κατάκτηση του Super Cup, διότι η ύλη του τεύχους ολοκληρώθηκε πριν από τον πρώτο τίτλο των «ερυθρόλευκων» στη Ρόδο, ο Μπαρτζώκας εξηγεί το μυστικό για μια συμπαγή ομάδα, μιλά για τις μεγάλες μεταγραφές και το πιο βαθύ ρόστερ, κι επισημαίνει ότι καμία ομάδα δεν κέρδισε τους τίτλους… από το καλοκαίρι.

“Πέρυσι είχαμε πάρα πολλά προβλήματα, τραυματισμών, τα οποία μας στέρησαν στην τελική ευθεία της χρονιάς κάτι παραπάνω από αυτό που τελικά πήραμε. Κάτσαμε κάτω με τη διοίκηση και αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε το ρόστερ.

Νομίζω όλες οι ομάδες στην Ευρώπη το έχουν κάνει αυτό” λέει μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξή του.

“Πολύ πιο σημαντικό κι από τις μεταγραφές σε  μια ομάδα, είναι το να είναι συμπαγής. Να έχει χημεία, στα αποδυτήρια, να υπάρχει αποδοχή ρόλων, να υπάρχουν καλοί χαρακτήρες, να υπάρχει και λίγο τύχη γιατί κακά τα ψέματα παίζει  και αυτή ρόλο”.

Τι πιστεύει για τη φετινή EuroLeague και τι λέει για όσους έχουν κατατάξει τον Ολυμπιακό στα φαβορί.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, στο AllStar Basket Οκτωβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 

Μπορείτε να δείτε όλα τα εξώφυλλα του AllStar Basket από το 1ο τεύχος έως το τελευταίο, ανά χρόνο κυκλοφορίας, ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε μας στα social:

 

Facebook | Instagram | Twitter | Youtube