Στα αφιερώματα του ΕΣΑΚΕ για τις ομάδες της Stoiximan GBL, προστέθηκε αυτό για την ΑΕΚ, με τον προπονητή Ντράγκαν Σάκοτα και τον αρχηγό Δημήτρη Φλιώνη να μιλούν για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκοτα:

“Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία ανασύνταξης και αναδημιουργίας. Προσπαθούμε να κτίσουμε τις βάσεις για μία ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε στόχους γιατί είμαστε η ΑΕΚ!

Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο BCL και να φτάσουμε και μέχρι το Final Four. Όμως, στο Πρωτάθλημα όπου επικρατεί αυτή η αδικία, όπως έχουμε ξαναπεί, με τις ομάδες της Ευρωλίγκας – και χαίρομαι που η Διοίκησή μας και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος είναι μπροστάρηδες στην προσπάθεια για δημιουργία Salary Cap – ξέρουμε πού πατάμε.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν μπορούμε τα πάντα. Είναι μονόδρομος η παρουσία του στο γήπεδο για να πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητές και στελέχη όλων των ομάδων”.

Ο Δημήτρης Φλιώνης, από την πλευρά του, είπε:

“Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε τυχεροί που στη διαδικασία αυτή έχουμε προπονητή τον Κόουτς Ντράγκαν Σάκοτα. Η σοφία του και η διαδρομή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και όλα όσα πέτυχε με την ΑΕΚ αποτελούν εχέγγυο για κάτι καλό.

Βήμα – βήμα, χωρίς πολλά λόγια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Πρωτάθλημα. Σε όλο αυτό, όμως, θέλουμε μαζί μας τον κόσμο.

Η δυναμική του μπορεί να μας δώσει την ώθηση για να πάμε όσο ψηλότερα, ειδικά σ’ ένα γήπεδο όπου αποδεδειγμένα μπορεί να εξελιχθεί σε καυτή έδρα. Θέλουμε τους οπαδούς μας κοντά μας . Καλή σεζόν σε όλους”».