O ΕΣΑΚΕ ολοκληρώνει τα αφιερώματα στις ομάδες της Stoiximan GBL με τον νεοφώτιστο Πανιώνιο ΧΥΜΟΙ VIVA. Ο κόουτς Άρης Λυκογιάννης και ο αρχηγός Νίκος Γκίκας εκφράζουν την πίστη τους για μία επιτυχημένη σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Λυκογιάννη:

«Αρχικά εύχομαι να έχουν υγεία όλοι και να παρακολουθήσει ο κόσμος ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, με ωραίο θέαμα. Ευχόμαστε επίσης να βλέπουμε παντού γεμάτα γήπεδα και να συμβάλλουμε, ο καθένας από το ρόλο του, στη βελτίωση του προϊόντος.

Για τον Πανιώνιο, η επιστροφή του στην κορυφαία κατηγορία του μπάσκετ, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται, είναι γεμάτη προκλήσεις και γι’ αυτό όλοι, θα εργαστούμε σκληρά. Θέλουμε να παρουσιάσουμε το μοντέλο της διοικητικής, οικονομικής, αγωνιστικής υγείας και ταυτόχρονα να φέρουμε πολύ κόσμο στο ΔΑΚ Γλυφάδας, καθώς ποντάρουμε πολλά στη διαχρονική αγάπη των φίλων μας.

Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι με σκληρή και συστηματική δουλειά, θα καταφέρουμε όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας και να υποδεχθεί με χαρά όλος ο μπασκετικός κόσμος μια παραδοσιακή δύναμη όπως ο Πανιώνιος».

Ο Νίκος Γκίκας είπε:

«Είναι πολύ βασικό να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, από κάθε άποψη, με γεμάτα τα γήπεδα, με κόσμια συμπεριφορά παντού και κυρίως με υγεία σε όλους.

Θα είναι κάτι πολύ καλό για όλους μας, η Greek Basketball League να προοδεύσει και να υπάρχουν μόνο κολακευτικά σχόλια για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και για το επίπεδο συνεννόησης και συνεργασίας.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή από το γεγονός ότι κατά την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία θα είμαι αρχηγός κι αυτό αυξάνει τις ευθύνες μου.

Έχω μεγάλη πίστη στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, η διοίκηση μας παρέχει τα πάντα και με τους φίλους μας που βρίσκονται στο πλευρό μας παντού και πάντα, θα καταφέρουμε να γίνει ο Πανιώνιος σημείο αναφοράς και θετικών εντυπώσεων αλλά και να πετύχουμε το στόχο μας».