Διαθέσιμα είναι από σήμερα (4/10) τα εισιτήρια για τον αγώνα Περιστέρι Domino’s-ΠΑΟΚ mateco (5/10, 20:15, ΕΡΤ3).

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

“Πρεμιέρα για το Περιστέρι Domino’s στη Stoiximan GBL, με την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ mateco στο Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Σάββατο (5/10, 20:15, ΕΡΤ3) και ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων περιμένει τους φίλους του για στηρίξουν με τη φωνή τους την ομάδα.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα είναι διαθέσιμα online στο site της Ticketmaster (κλικ εδώ), καθώς και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, σήμερα Παρασκευή (4/10) από τις 17:00 έως τις 20:00 και αύριο Σάββατο (5/10) από τις 17:15.

Διαθέσιμα είναι επίσης και τα εισιτήρια για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των Κυανοκίτρινων για το Basketball Champions League, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 19:30 με την Μούρθια.

Παράλληλα, συνεχίζεται κανονικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Περιστερίου Domino’s, τόσο online, όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, με τη ροή της διάθεσής τους να γεννά ικανοποίηση στους αθλητές, τους προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου, αφού ο κόσμος του Περιστερίου αγκαλιάζει και τη νέα προσπάθεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αριθμοί πριν από το τζάμπολ στο Περιστέρι-ΠΑΟΚ

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Stoiximan GBL: Το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου 2024/25