Το νέο πρωτάθλημα ξεκινά και ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα το Περιστέρι Domino’s για την 1η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (5 Οκτωβρίου, 20:15) στο Κ.Γ. “Ανδρέας Παπανδρέου” και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco αναχώρησε νωρίς το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και η προετοιμασία της ομάδας για τον αυριανό αγώνα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Στη διάθεση του κόουτς Μάσιμο Καντσελιέρι είναι οι εξής παίκτες: Παναγιώτης Λέφας, Σέντρικ Χέντερσον, Ντεβόντε Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φρανκ Μπάρτλεϊ, Σαβάρ Ρέινολντς και Ρόκι Κρούζερ.

Αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα και στον αγώνα με το Περιστέρι, ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ mateco Ρόκι Κρούζερ τόνισε:

Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινά το πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα, κάναμε αρκετά φιλικά παιχνίδια, πολλές προπονήσεις και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα.

Το Περιστέρι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τους παρακολουθώ από πέρσι, από την πορεία τους στο Basketball Champions League, τους είδα όμως και σε αρκετά από τα φετινά τους παιχνίδια.

Οι προπονητές μας, θα μας προετοιμάσουν με τον σωστό τρόπο και από και πέρα εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη“.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Διαθέσιμα τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Οι αριθμοί πριν από το τζάμπολ στο Περιστέρι-ΠΑΟΚ

Stoiximan GBL: Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Stoiximan GBL: Το πρόγραμμα της κανονικής περιόδου 2024/25