Καρδίτσα-Παναθηναϊκός / Αταμάν

Μόνο από τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη έμεινε ικανοποιημένος ο Εργκίν Αταμάν, όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ έπειτα από τη νίκη στην Καρδίτσα.

“Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή μας εικόνα, παρά μόνο από τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Αν επαναληφθεί αυτό στο μέλλον, τότε μπορεί να είναι επικίνδυνο για εμάς. Δεν ήταν καλό το μπάσκετ που παίξαμε”, ήταν τα λόγια του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αταμάν είπε:

“Είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Δεν είμαι όμως ικανοποιημένος από το μπάσκετ που παίξαμε απόψε. Η μόνη διαφορά στο σκορ, κοιτώντας τα στατιστικά, είναι πως η Καρδίτσα βρήκε μόλις 3 πόντους μετά από επιθετικό ριμπάουντ, ενώ εμείς βρήκαμε 23 πόντους από επιθετικό ριμπάουντ. Αυτή είναι η διαφορά.

Είναι κάτι επικίνδυνο για το μέλλον. Φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο ρόστερ των δύο ομάδων, σε τέτοιου είδους αγώνες. Θεωρώ πως η ομάδα μου πρέπει να κυριαρχεί σε τέτοιου είδους αγώνες. Απλά κερδίσαμε τον αγώνα. Ξεκινήσαμε με νίκη, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε”.

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, απάντησε:

“Η Καρδίτσα αγαπάει το μπάσκετ. Έχει πάντα ανταγωνιστική ομάδα, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι όμορφη. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.

Δείτε το video με τις δηλώσεις: