Άρης-ΑΕΚ

Στη Λιθουανία βρίσκεται από το βράδι της Κυριακής ο Άρης, καθώς παίζει αύριο, Τρίτη, (08/10) με τη Λιετκαμπέλις στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Ο Άρης έφτασε στο Πανεβέζις, την πόλη που εδρεύει η Λιετκαμπέλις, έπειτα από ταξίδι 12 ωρών και σήμερα θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει ξανά οι τραυματίες, Νέιτ Λασέφσκι και Ντιμόι Χοντζ, που κάνουν αποθεραπείες, ενώ μετρούν αντίστροφα για την επάνοδό τους στην αγωνιστική δράση.

Την αποστολή του Άρη Midea απαρτίζουν οι: Τζέιμς Μπανκς, Λάντερς Νόλεϊ, Ρόουλ Άλκινς, Βασίλης Τολιόπουλος, Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους, Μάνος Χατζηδάκης, Γιώργος Γκιουζέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντόνοβαν Κλει, Τρέι Γούντμπερι, Τζος Ρίμπερτς και Λευτέρης Μαντζούκας.

Η Λιετκαμπέλις, έχει αρχίσει με δύο ήττες στη διοργάνωση, 74-94 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, εντός και 66-72 από την Τουρκ Τέλεκομ, εκτός έδρας.

Στο 0-2 στον όμιλο βρίσκονται επίσης ο Άρης, το Αμβούργο και η Κλουζ Ναπόκα.

Στη Λιετκαμπέλις παίζει ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, όπως και ο Μάρκο Πετσάρσκι, Σέρβος σέντερ, (24, 2,08μ.) γιος του Μίροσλαβ Πετσάρσκι, ο οποίος έπαιξε στον Άρη από το 1991 έως το 1994, κι αργότερα, στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρης: Το πρόγραμμά του στο EuroCup 2024/25