Την πρώτη νίκη στο Basketball Champions League θέλει να πετύχει το Περιστέρι Domino’s, που υποδέχεται την Τρίτη (8/10, 19:30, COSMOTE SPORT 4HD) την Μούρθια στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Γιώργου Λιμνιάτη γνωρίζουν καλά πως έχουν μια πολύ δύσκολη αποστολή, δεδομένου ότι πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί.

O Βαγγέλης Ζούγρης δήλωσε για τη “μάχη” με την ισπανική ομάδα:

“Έχουμε μπροστά μας την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο γήπεδο μας. Η Μούρθια είναι μια πολύ καλή και πληρέστατη ομάδα, που ψάχνει την πρώτη νίκη στο Basketball Champions League. Το ίδιο όμως και εμείς!”

Όσο για το σημείο που θα καθορίσει την έκβαση του αγώνα, επισήμανε:

“Πρέπει να προσέξουμε πολύ το παιχνίδι τους στον αιφνιδιασμό και να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, έτσι ώστε να καθορίσουμε εμείς τον ρυθμό του παιχνιδιού και όχι ο αντίπαλος”.

Ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Περιστερίου Domino’s δεν παρέλειψε να ζητήσει τη στήριξη του κόσμου στη δύσκολη αποστολή κόντρα στη Μούρθια:

“Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας στηρίξει και να πετύχουμε την πρώτη νίκη στη διοργάνωση για τη νέα σεζόν”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Το πανόραμα του ομίλου του στο BCL