Ο ευρωπαϊκός αγώνας με την Πόρτο στις 16 Οκτωβρίου θα είναι ο πρώτος επίσημος της σεζόν που οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να δουν την ομάδα τους να παίζει στο PAOK Sports Arena.

Όπως υπενθύμισε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, επειδή υπάρχει ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, θα εκτιθεί το Σάββατο (12/10), στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco:

 

“Ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται το Σάββατο (12 Οκτωβρίου στις 17:00) τον Παναθηναϊκό AKTOR. Είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για την φετινή περίοδο, αλλά δυστυχώς ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ!

Υπάρχει τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα μας, για την αποβολή φιλάθλου από τις θέσεις που βρίσκονται περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου (courtside seats), στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Παναθηναϊκός AKTOR, που διεξήχθη στις 18/5/2024 και ήταν ο τελευταίος αγώνας της περσινής σεζόν!

Κατανοούμε απόλυτα την επιθυμία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσουν και πάλι μετά από πέντε σχεδόν μήνες την αγαπημένη τους ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να καθυστερήσουμε το ραντεβού μας στο PAOK Sports Arena για μερικές ημέρες ακόμη, μέχρι και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και τον αγώνα του ΠΑΟΚ mateco με την Porto για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup.

H ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θέλει να ενημερώσει όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τα εξής…

Με δεδομένο ότι ο αγώνας ΠΑΟΚ mateco – Παναθηναϊκός AKTOR, θα διεξαχθεί ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ, δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε ΚΑΝΕΝΑΝ, πέρα από τις αποστολές των δύο ομάδων και όσων διαπιστευμένων η παρουσία είναι απαραίτητη για την διεξαγωγή του αγώνα.

Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Porto, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 16/10 με ώρα έναρξης 20:15.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν πλέον για τη διαδικασία ταυτοποίησης και εισόδου στα γήπεδα, ισχύει και στους αγώνες μπάσκετ ό,τι ακριβώς συμβαίνει από τη διάρκεια της περσινής σεζόν στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super League.

Είναι πολύ σημαντικό δηλαδή να προμηθεύονται έγκαιρα τα εισιτήρια τους και να προέρχονται το συντομότερο δυνατό στο γήπεδο για την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας.

Γίνεται γνωστό επίσης ότι δεν θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του γηπέδου για την πώληση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα.

Θα υπάρξει νεότερη και αναλυτική ενημέρωση-υπενθύμιση για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλαθλοι για την είσοδο τους στο γήπεδο, στον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Porto, αλλά και σε κάθε αγώνα που θέλουν να παρακολουθήσουν”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάμπολ στους ομίλους του FEC απόψε, για Μαρούσι και ΠΑΟΚ (live stream)

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα στον όμιλο του FEC

Stoiximan GBL: Το πανόραμα της κανονικής περιόδου 2024/25