Pic: arisbc.gr

Όπως ενημέρωσε ο Άρης, για πρώτη φορά μετά την επέμβασή του στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο Νέιτ Λασέφσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η σχετική ενημέρωση:

“Μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Λιθουανία, το βράδυ της Τετάρτης (09/10), ο  ΑΡΗΣ Midea ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (13/10, 17:15) με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Σ.Ε.Φ., στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Για πρώτη φορά μετά την επέμβασή του στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο Nate Laszewski ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα ενταχθεί σταδιακά στις προπονήσεις, με στόχο την απόλυτη ετοιμότητά του όταν θα μπει στους αγώνες της ομάδας.

Ένα μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο D’Moi Hodge, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή (11/10) με μία απογευματινή προπόνηση.”

Τα εισιτήρια του Άρη Midea για τον εκτός έδρας αγώνα με το Αμβούργο

“Ο ΑΡΗΣ Midea θα αντιμετωπίσει τους Veolia Towers Hamburg στις 12 Νοεμβρίου, στην Edel-optics.de Arena, για την 8η αγωνιστική του BKT EuroCup και η γερμανική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει, λόγω της αναμενόμενης πολυάριθμης παρουσίας των φίλων του ΑΡΗ Midea, τα διαζώματα L και M θα δοθούν για τις ανάγκες της ομάδας μας. Το Αμβούργο έβγαλε ήδη στην κυκλοφορία τα εισιτήρια, διαδικτυακά, οπότε οι φίλοι του ΑΡΗ Midea που επιθυμούν να παραβρεθούν στον αγώνα, μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια στα άνωθεν διαζώματα.

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τη διεύθυνση για την αγορά εισιτηρίων, στο παρακάτω link:

https://www.hamburgtowers.de/news/wichtige-hinweise-zum-heimspiel-gegen-thessaloniki/

hamburg