Η ΚΑΕ Άρης Midea ήταν ο μοναδικός ελληνικός σύλλογος που παραβρέθηκε στο Summit του Sportbiz Europe, και εκεί συζήτησαν για τις μελλοντικές προοπτικές που δημιουργεί η συνεχόμενη παρουσία της ομάδας στο BTK EuroCup.

Η ΚΑΕ Άρης Midea αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea έδωσε το «παρών» στο SPORTBIZ EUROPE, το οποίο διεξήχθη στη Βαρκελώνη από την Τρίτη 08/10 έως χθες Πέμπτη (10/10).

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, ήταν ο μοναδικός Σύλλογος από την Ελλάδα που παραβρέθηκε επίσημα στο Summit, με την παρουσία του Οικονομικού Διευθυντή, Αλέξανδρου Γκαντώνα και του Marketing Director, Κανέλλη Παρταλίδη, οι οποίοι στο περιθώριο του summit, είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις, με τον CAN ULUGTEKIN, Co-founder της Trend Agency, της εταιρείας που διαχειρίζεται αποκλειστικά τα Social Media της Euroleague, τους Paulius Montejunas, CEO της Euroleague και Alex Ferrer Kristjansson, Senior Marketing & Commercial Director της Euroleague.

Μαζί τους συζήτησαν την πορεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, στο ΒΚΤ EuroCup και τις μελλοντικές προοπτικές που δημιουργεί η συνεχόμενη παρουσία της ομάδας μας στον δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό θεσμό, καθώς και τους τρόπους που μπορεί να ενσωματωθούν και να συμπεριληφθούν νέες πρακτικές προσέγγισης και σύνδεσης των φιλάθλων με τις ομάδες που συμμετέχουν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ειδική μνεία έγινε από τους αξιωματούχους της Euroleague, στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας μας και πως η παρουσία τους αποτελεί κριτήριο και προνόμιο για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea!

 

Τα στελέχη του ΑΡΗ Midea είχαν, επίσης, συνάντηση με τον Lucas Bugster, BUSINESS DEV/ENT Director της 433, της μεγαλύτερης sport πλατφόρμας στον κόσμο (με εξειδίκευση στο ποδοσφαιρικό περιεχόμενο), με τον οποίο ανταλλάξαν ιδέες για τον τρόπο διαχείρισης και διασποράς του περιεχομένου που παράγει η ομάδα στη βάση των οπαδών  της, αλλά και σε τρόπους και μέσα επέκτασης του δυνητικού κοινού.

Η ανάπτυξη νέων καναλιών διασύνδεσης, η ενίσχυση της εξωστρέφειας και της παρουσίας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea σε όλα τα fora που έχουν τη δυνατότητα και τις προοπτικές να χαρίσουν προστιθέμενη αξία στον Οργανισμό, αποτελεί βασικό πυλώνα του νέου μοντέλου διοίκησης που έχει υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια.

Ποια είναι η SPORTBIZ EUROPE

Η SPORTBIZ EUROPE είναι το σημείο συνάντησης για τον τομέα των αθλητικών επιχειρήσεων, με μια χαρακτηριστική σφραγίδα γνήσιας και εξειδικευμένης δικτύωσης, που φέρνει κοντά επαγγελματίες με το ίδιο πνεύμα. Τοποθετημένη στη συναρπαστική πόλη της Βαρκελώνης, το SPORTBIZ EUROPE φιλοξενεί δικτύωση πρόσωπο με πρόσωπο παράλληλα με την ψηφιακή ροή, επιτρέποντας στην παγκόσμια κοινότητά μας να αλληλεπιδράσει και να συνεισφέρει σε πραγματικό χρόνο. Μια τετραήμερη εκδήλωση επικεντρώθηκε στα πιο καυτά θέματα γύρω από την καινοτομία, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις τάσεις της αγοράς που διαμορφώνουν το μέλλον του αθλητισμού μας.

Ορισμένοι από τους ομιλητές του summit, ήταν:

PAULIUS MOTIEJUNAS CEO AT EUROLEAGUE BASKETBALL

ÁNGELS MARTÍN GENERAL MANAGER OLYMPICS AT ATOS

SIMON BORG BRAND ACTIVATION – POPULOUS EMEA

ESTEBAN GONZÁLEZ 3X3 DIGITAL CONTENT MANAGER AT FIBA

PEDRO CAFFA SOCIAL MEDIA MANAGER AT FIFA

GIANLUCA PIZZAMIGLIO MARKETING MANAGER AT UDINESE CALCIO

GUSTAVO ARELLANO JORGE HEAD OF COMMERCIAL DEVELOPMENT AT FIBA

SHARON FULLER HEAD OF SOCIAL MEDIA AND CONTENT NBA EME

ALEX FERRER KRISTJANSSON SENIOR DIRECTOR, MARKETING AND COMMUNICATION AT EUROLEAGUE BASKETBALL

GIACOMO MARGUTTI JUVENTUS CREATOR LAB PRODUCTION MANAGER

LUCAS BUGTER BUSINESS DEVELOPMENT DIRECTOR AT 433”