To απόλυτο trade του καλοκαιριού στο ΝΒΑ ήταν μεταξύ Νιου Γιορκ Νικς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς, κι ο Καρλ-Άντονι Τάουνς, με τους Τζούλιους Ραντλ (DNP), Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο έπαιξαν εναντίον των πρώην ομάδων τους, σε φιλικό στο MSG.

Οι Νικς νίκησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας με 115-110, με τα βλέμματα κυρίως στους δύο πρώτους, αν και στο τέλος, έγινε φασαρία ανάμεσα στον ΝτιΒιντσέντζο και τον πατέρα του Τζέιλεν Μπράνσον, Ρικ, που είναι στο επιτελείο των Νικς!

Κανένας δεν αποκάλυψε τι ακριβώς ειπώθηκε έπειτα από το παιχνίδι, ενώ ο Τζέιλεν Μπράνσον προτίμησε να “σβήσει τη φωτιά” που άναψαν ο πατέρας και ο πρώην συμπαίκτης του.

Δείτε το σχετικό video:

Ο Μπράνσον ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 24 πόντους, ενώ ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχε 16 πόντους-16 ριμπάουντ-3 κλεψίματα απέναντι στη Μινεσότα.

Οι Νικς έπαιξαν ένα video αφιερωμένο στον Τζούλιους Ραντλ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα που έπαιζε τα πέντε προηγούμενα χρόνια (2019-2024).

Ο ΝτιΒιντσέντζο πέτυχε 15 πόντους και είχε 7 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ της Μινεσότα ήταν ο Άντονι Έντουαρντς με 31 πόντους.

Ανουνόμπι και Μπρίντζες έκαναν πολύ καλή δουλειά για τους Νικς με 19 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε highlights του αγώνα που έγινε στο MSG: