allstarbasket.gr

Μια μεγάλη δόξα του παρελθόντος του Ηρακλή, επέστρεψε την Τετάρτη στο Ιβανώφειο για να τιμηθεί από την άλλοτε ομάδα του, εν μέσω αποθέωσης.

Ο Γιούρι Ζντοβτς, ο Σλοβένος γκαρντ που έπαιξε τρία χρόνια στον Ηρακλή από το 1993 έως το 1996, γεύτηκε ξανά την αγάπη των φίλων του “Γηραιού”, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη μεγάλη του προσφορά, στα καλύτερα χρόνια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Η εκδήλωση έγινε στο ημίχρονο του αγώνα της Τετάρτης για την Elite League, μεταξύ Ηρακλή-Ελευθερούπολης.

Ο GM του Ηρακλή, Ζήσης Σαρικόπουλος, τίμησε τον Ζντοβτς με πλακέτα αλλά με μια φανέλα με το Νο13 που φορούσε στα χρόνια του στον Ηρακλή, ενώ παρέδωσε και μια ανθοδέσμη στη σύζυγό του, που τον συνόδευε συγκινημένη.

Πλάι του, ο Κώστας Χαΐτογλου ο πρόεδρος που έφερε τον Ζντοβτς στην Ελλάδα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λιμόζ του 1993, ενώ στο πλευρό του, βρέθηκαν και συμπαίκτες του από εκείνη την εποχή, στην οποία ο Ηρακλής διεκδικούσε τίτλους, έπαιζε τελικούς κι έφτανε μακριά και στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα την έξοδο στην Ευρωλίγκα το 1995.

Ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Θοδωρής Αστεριάδης, ο Χρήστος Κουντουράκης, ο Γιώργος Γιαννουζάκος, o Nίκος Παναγιωτίδης, ο Νίκος Κούβελας, φόρεσαν τα ειδικά t-shirt που ΄χε τυπώσει η ΚΑΕ Ηρακλής και τίμησαν τον σπουδαίο τους συμπαίκτη.

Δείτε την πλούσια photo gallery: