allstarbasket.gr

“Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα”, είπε ο Eργκίν Αταμάν στις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των “πρασίνων”:

“Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τον έλεγχο του ρυθμού στην πρώτη περίοδο. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, χαλαρά και της επιτρέψαμε να σημειώσει 28 πόντους. Μετά, χάσαμε την ισορροπία του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο επιχειρήσαμε να μειώσουμε, αλλά δεν έφτανε.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε καλύτερα και ξαναπήρε μια καλή διαφορά, εμείς από μέρους μας προσπαθήσαμε, αλλά δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις όταν παίζεις εκτός έδρας. Γενικά, μπορώ να πω ότι είχαμε μόλις ένα κλέψιμο, που είναι πολύ κακό και δείχνει ότι δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί στην άμυνα. Κάναμε 8 λάθη. Σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού παίξαμε καλά στην άμυνα, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ στη Ρεάλ Μαδρίτης κι έτσι χάσαμε”.

Σε ερώτηση που του έγινε για τον χρόνο συμμετοχής του Λορέντζο Μπράουν:

“Όχι, δεν είχε κάτι. Ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα, όταν δυστυχώς παίξαμε συνολικά πολύ άσχημα και βρεθήκαμε στο -11. Μετά πήγαμε στο ροτέισον που είχαμε πέρσι, με τον Γκραντ και τον Σλούκα στο “1”. Δεν ήθελα να τον ξαναβάλω στο παιχνίδι, αλλά να δώσω περισσότερο ρυθμό στον Σλούκα.

Απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε σπουδαία δουλειά με τον Αμπάλδε, που έκανε σπουδαία δουλειά στην επίθεση και στην άμυνα άσκησε μεγάλη πίεση πάνω στον Ναν. Θέλαμε λοιπόν τον Σλούκα σε εκείνο το σημείο. Ήταν δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε ταυτόχρονα στην άμυνα τον Μπράουν και τον Σλούκα. Ήταν μια επιλογή που είχε να κάνει με το παιχνίδι, όχι κάτι ιδιαίτερο”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός: Η photo gallery από το Wizink Center

Κερδίστε δύο συνδρομές EuroLeague TV

Η βαθμολογία της EuroLeague

EuroLeague 2024/25: Πρόγραμμα και αποτελέσματα